RubikonNews: Vrees niet!

rubikonnews:-vrees-niet!

10-06-22 12: 00: 00,

Het is oorlog. De publieke opinie wordt ingelijfd zoals rekruten. Wie niet meedoet, wordt aan de schandpaal genageld als deserteur, wie niet hard genoeg optreedt, wordt een lafaard genoemd. Iedereen die begrip toont voor de andere kant wordt beschouwd als een verrader. Het front verdeelt de wereld scherp in goed en kwaad. Wie aan de verkeerde kant staat, wordt neergeschoten.

Waar oorlog vroeger vooral een mannenaangelegenheid was, afgezien van Margaret Thatcher (1) die in het midden van de 80jaren charmant werd bezongen door de Franse zanger Renaud, behoren vrouwen nu tot de meest bijtende schuttershonden. Ze hebben hun vrouwelijkheid afgeworpen, dat wat mannen coöperatief, begripvol en beschermend maakt.

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: