Redactionele aanbeveling: – Zuckerberg, Rockefeller, Google en de privatisering van verkiezingsintegriteit | New Eastern Outlook

zuckerberg,-rockefeller,-google-en-de-privatisering-van-verkiezingsintegriteit-|-new-eastern-outlook

10-06-22 08: 12: 00,

Door middel van misleiding en gebruikmakend van de mazen in de Amerikaanse wet voor non-profitorganisaties, hebben particuliere ondernemingen en stichtingen enorme sommen geld gestoken in het corrumperen van het verkiezingsproces in de VS in het belang van een dystopische Groene Agenda en erger. Het gaat om een complex netwerk van belangen, waaronder Facebook-oprichter Mark Zuckerberg, Google, Rockefeller-fondsen. Het bewijs is dat dit alles heimelijk wordt georkestreerd door de Amerikaanse inlichtingendiensten om een destructieve economische en sociale agenda op te leggen aan de VS gekoppeld aan de Grote Reset van Davos en de VN Agenda 2030.

Er komt steeds meer bewijs aan het licht over de kaping van de kern van het Amerikaanse verkiezingssysteem dat niet alleen licht werpt op de 2020 verkiezingen in de VS, maar ook op de particuliere financiering van de infrastructuur zelf van lokale verkiezingsambtenaren en verkiezingsprocedures waaronder drop-box mail-in balloting en de uitgaven van stads- en provincieverkiezingsbureaus. De ruimte voor misbruik is duizelingwekkend omdat het proces niet transparant is. De kern hiervan wordt gevormd door een weinig bekende “non-profit” die bekend staat onder de merkwaardige naam Center for Tech and Civic Life of CTCL. De vermeende bedenker van CTCL en huidig hoofd is een voormalig Obama Foundation Fellow, Tiana Epps-Johnson. Een nauwkeurig onderzoek van haar CTCL financiers en operaties suggereren dat ze gewoon werd gekozen als een handig vehikel door zeer machtige stichtingen en Big Tech bedrijven om de structuur en de controle van het Amerikaanse verkiezingsproces te veranderen.

Center for Tech and Civic Life

Epps-Johnson richtte CTCL op in 2012, toen ze in haar 20jaren was. Op 2019 was ze in de big leagues toen Mark Zuckerberg van Facebook en zijn vrouw Priscilla Chan CTCL verschillende donaties gaven van in totaal meer dan $419 miljoen om de 2020 Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden. Hoe dit werd gedaan is een studie in geraffineerde en overduidelijk illegale verkiezingsmanipulatie.

Stalin zei ooit “Zij die stemmen beslissen niets. Zij die de stemmen tellen beslissen over alles.” Vandaag zou hij daaraan kunnen toevoegen: “Wie de stembussen controleert, controleert ook de stemming.” Dit is de focus van Zuckerberg en de CTLC.

In het politieke systeem van de VS is elke staat verantwoordelijk voor de uitvoering van de kieswetten. In de aanloop naar de 2020 verkiezingen, na onregelmatigheden in de 2018 mid-term verkiezingen voor het Congres waar de Democraten de meerderheid in beide huizen hebben gehaald, begonnen de Republikeinen te wijzen op een zet van radicaal Democratische staten zoals Californië, New York, Illinois of Michigan om de sluizen open te zetten voor potentiële fraude door geen foto-ID van de kiezer te eisen, of zelfs standaard beperkingen op het stemmen per post, zoals poststempel of handtekening. Momenteel is geen bewijs van foto-identiteit vereist om een stem uit te brengen in 15 staten, waaronder de dichtstbevolkte staten Californië, Illinois, New York, Pennsylvania, Arizona en Minnesota.

Follow the Money

Bij de cruciale Amerikaanse verkiezingen in november 2020 speelde CTLC een ongekende, uiterst geraffineerde en duidelijk uiterst corrupte rol om de uitslag te beïnvloeden ten gunste van Democratische kandidaten, met name Joe Biden als president. Dat was te danken aan donaties van in totaal $419 miljoen, bijna een half miljard dollar, van Facebook-oprichter Mark Zuckerberg en zijn vrouw, via hun $86 miljard belastingvrije stichting. Het cruciale punt was hoe en waar het geld werd uitgedeeld.

Volgens de CTLC website, openden zij aanvragen voor elke lokale verkiezingscommissie die om fondsen vroeg, naar verluidt op een niet-partijgebonden basis. Het geld ging rechtstreeks en de wetgevende lichamen of de regering van de staat hadden er geen controle over, in tegenstelling tot wat er in de grondwet van de VS staat. De subsidies of gratis fondsen waren officieel “ter ondersteuning van een veilig verloop van de openbare verkiezingen tijdens de COVID-19 PANDEMIE” Hier is waar het interessant wordt.

De staten waar de covid lockdowns en sociale maatregelen het strengst waren, waren juist de belangrijkste Democratisch geleide staten die geen kiezers ID vroegen en massaal mail-in voting oplegden “vanwege covid beperkingen” zoals hierboven vermeld, zoals Californië, Illinois, Pennsylvania of New York. CTCL kondigde subsidies aan om het ongehoord mail-in stemmen te ondersteunen, inclusief speciale drop-boxes op belangrijke locaties om het stemmen per post te vergemakkelijken, en stemfraude ook. Met het subsidiegeld zouden uitgebreide netwerken van dropboxen kunnen worden gefinancierd in belangrijke Democratische buurten zoals Philadelphia, waar corrupte machines van de Democratische Partij het voor het zeggen hadden. Geld zou ook kunnen worden besteed in lokale verkiezingsdistricten om stembureauleden “op te leiden” of “train” verkiezingsfunctionarissen. Oh, hoe kan dit fout gaan?

Wettelijk zijn van belasting vrijgestelde organisaties verplicht om gedetailleerde uitgavenstaten in te dienen bij de IRS belastingdienst. Het CTLC belastingformulier voor het cruciale 2020 verkiezingsjaar werd ingediend op januari 22, 2022. Voor het eerst sinds de verkiezingen van november 2020 geeft het een gedetailleerd beeld van wat Zuckerbergs enorme donaties aan CTCL hebben gekocht. Aan de oppervlakte lijkt het erop dat er inderdaad subsidies werden gegeven aan verkiezingscommissies die erom vroegen, ongeacht of het een bekend democratisch district was of Republikeins. Een gedetailleerde uitsplitsing naar stad of provincie laat echter het bedrog zien. In veel staten werden minimale subsidies van $5000 uitgedeeld. Veel daarvan gingen naar bekende republikeinse gebieden. Niet genoeg om veel uit te halen. Maar het stelde CTLC in staat om onpartijdigheid te claimen.

Maar in de meest beruchte corrupte democratische steden of graafschappen was het verhaal heel anders. Bijvoorbeeld in het dichtbevolkte Dallas County Texas, waar 65% Democratisch stemde, kreeg de verkiezingscommissie van Tiana Epps-Johnson een watertandend bedrag van $15,130,433 om naar eigen goeddunken te besteden. Geen details nodig. Het naburige Tarrant County, waar Fort Worth ligt, en 49% Democraat is, kreeg $1,678,523, en Harris County, waar Houston ligt, en 56% Democraat is, kreeg een royale $9,663,446. Laredo Texas, een klein stadje aan de Mexicaanse grens kreeg een sappige $2,435,169.

In het door de Democraten gerunde Pennsylvania, waar belangrijke stemfraude door Democraten in Philadelphia en Pittsburg juridisch werd aangevochten, gaf Tiana Epps-Johnson’s CTLC nonprofit $2,052,251 aan Allegheny County (Pittsburg) en een royale $10,016,070 aan Philadelphia, de “Stad van Broederliefde.” Die $10 miljoen werd toegekend zelfs als de voormalige Philadelphia Rechter van Verkiezingen werd veroordeeld voor zijn rol in het aannemen van steekpenningen om frauduleuze stembiljetten uit te brengen en het certificeren van valse stemresultaten tijdens de 2014, 2015, en 2016 voorverkiezingen in Philadelphia. Houd in gedachten dat noch CTLC, noch Zuckerberg, noch enige regering, vereist enige verantwoording voor hun vrijgevigheid.

New York City Board of Elections, onder toenmalige notoir corrupte Democratische burgemeester Bill DeBlasio (geboren Warren Wilhelm Jr), kreeg een CTLC bijdrage van $19,294,627. In het door Democraten bestuurde Michigan kregen de notoir corrupte, door Democraten bestuurde verkiezingsfunctionarissen in Detroit $7,436,450 om de stemming naar eigen inzicht te organiseren. Alles bij elkaar gaf CTLC in de staat Michigan, waar aanzienlijke 2020 verkiezingsfraude werd beweerd en zelfs gedocumenteerd voordat corrupte rechters het bewijsmateriaal weggooiden, naar schatting $24 miljoen aan sommige 420 steden en county-verkiezingscommissies. In het Democratische Illinois, het beruchte corrupte Chicago, de thuisbasis van CTLC, kreeg $2,269,663 om mee te spelen.

In de felbevochten staat Georgia, waar zowel Republikeinen als Democraten werden beschuldigd van fraude en weigerden deze wettelijk te vervolgen, vloeiden tientallen miljoenen dollars van CTLC naar belangrijke Democratische gebieden, zoals Dekalb County (83% Democraat) dat $9,625,041 kreeg. Fulton County (Atlanta) dat zo’n $10,7 miljoen kreeg. Gwinnett County Georgia bij Atlanta kreeg $6,4 miljoen van een totaal voor Georgia in 2020 van $40 miljoen! Biden “won” de cruciale swing state met slechts 0,2% van een procent. Een corrupte Republikeinse staatssecretaris weigerde het resultaat aan te vechten, ondanks overvloedig bewijs van fraude. Een andere felbevochten “swing state” in 2020, Arizona, kreeg ook miljoenen voor de belangrijkste counties van CTLC, waaronder de fraude-gedocumenteerde Maricopa County die $ 1,840,345 kreeg. En het door Democraten geleide Californië kreeg zo’n $18 miljoen in een staat die geen kiezerspas vraagt.

Onpartijdig’ Tiana en CTLC

Wat is precies het Center for Tech and Civic Life, waarvan de website beweert te zijn over “werken aan een meer geïnformeerde en betrokken democratie, en helpen om de verkiezingen in de VS te moderniseren,”? Tiana Epps-Johnson beweert op haar eigen website bescheiden dat ze “baanbrekend werk verricht om de verkiezingen in de VS inclusiever en veiliger te maken” Bizar genoeg noemt ze zichzelf een “ civic technologist,” wat dat ook moge zijn. Laat het feit buiten beschouwing dat de meest veilige verkiezingen vandaag de dag de klassieke in-person, ID geverifieerde papieren stembiljetten zijn en niet de hackable internet-toegankelijke computer stemmachines of mail-in of absentee ballots, die in de meeste ontwikkelde landen verboden zijn. Buiten stembussen maken stemfraude eenvoudig. Dit was de sleutel tot de Zuckerberg CTLC strategie

Tiana noemt zichzelf de oprichter en uitvoerend directeur van CTCL. Haar Wikipedia bio leest als die van een typische spook, met geen persoonlijke gegevens zoals familie, geboorte. Haar opgegeven geschiedenis begint met haar als student aan Stanford waar ze naar verluidt een BA behaalde. Verder citerend van haar website waar ze in derde persoon over zichzelf spreekt, “Voor ze bij CTCL kwam, was ze van 2012 tot 2015 directeur verkiezingsadministratie van het New Organizing Institute. Daarvoor werkte ze aan het Voting Rights Project voor het Lawyers’ Committee for Civil Rights. Tiana… werd geselecteerd om deel te nemen aan de inaugurele cohorten van Obama Foundation Fellows (2018) en Harvard Ash Center Technology and Democracy Fellows (2015). Tiana behaalde een MSc in Politics and Communication aan de London School of Economics en een BA in Political Science aan Stanford University.” Dat is het, dat is alles wat de wereld weet over haar achtergrond. Toch wordt haar toevertrouwd om bijna een half miljard dollar uit te delen om de 2020 Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden? Haar banden met Obama zijn zo nauw dat ze de Democratische ex-president in april 2022 voorstelde aan een Stanford-studentenpubliek voor een toespraak over “desinformatie”, waarvoor Obama duidelijk een expert van wereldklasse is.

De zaken worden duidelijker als we kijken naar de financiers van deze voorheen obscure non-profit. Naast Zuckerberg’s Facebook (meta), vermeldt CTLC’s website Google, The Rockefeller Brothers Fund, eBay miljardair oprichter Pierre Omidyar’s Democracy Fund, de Knight Foundation, het meest in het bijzonder. Het is duidelijk dat Tiana, de mysterieuze jonge “civic technologist” zich in zeer invloedrijke kringen begeeft.

Google-YouTube Censors

In mei bracht 2022 journalist Dinesh D’Souza een documentaire uit met details over echte CCTV videobeelden van fraude met stembussen in belangrijke staten tijdens de 2020 verkiezingen. Het is getiteld ‘2000 Mules’, een verwijzing naar ongeveer 2,000 betaalde stemfraudeurs gedocumenteerd op bewaking CCTV videocamera’s. Ze zijn te zien als illegale bezorgers van meerdere stemmen bij de speciale stembussen in belangrijke steden zoals Philadelphia. Deze stembussen zijn betaald door Zuckerbergs CTLC verkiezingsguldens. Zonder de speciale tijdelijke stembussen, naar verluidt om de enorme toename van het stemmen per post in 2020 als gevolg van “covid” op te vangen, zou het volstoppen van stembiljetten in de belangrijkste staten niet mogelijk zijn geweest. De “ezels” zouden betaald zijn met $10 per gevulde stem, en geïdentificeerde ezels zouden gefilmd zijn terwijl ze in het holst van de nacht naar verschillende dropboxen reden, met handschoenen aan om vingerafdruksporen te vermijden. D’Souza’s video is verboden op YouTube, een bedrijf dat eigendom is van Google, dezelfde Google die ook doneerde aan CTLC. Google onderhoudt nauwe banden met de CIA, net als de meeste belangrijke Silicon Valley-giganten, naar verluidt ook Zuckerberg. Het is een spinnenweb van Democratische NGO’s en van belastingen vrijgestelde stichtingen zoals die van Zuckerberg, die de facto de Amerikaanse verkiezingen hebben geprivatiseerd op een heimelijke manier waarvan Stalin alleen maar had kunnen dromen.

Sinds 2020 hebben enkele 14 staten wetten aangenomen die particuliere financiering van verkiezingen verbieden. In nog eens vijf staten, waaronder Pennsylvania, zijn vergelijkbare wetsvoorstellen door de wetgevende macht gekomen, maar geblokkeerd door Democratische gouverneurs.

F. William Engdahl is strategisch risico-consultant en docent, hij heeft een graad in de politiek van Princeton University en is een bestsellerauteur over olie en geopolitiek, exclusief voor het onlinemagazine “New Eastern Outlook”.