Apenpokken is een dekmantel voor schade aan het immuunsysteem door COVID-vaccinatie, met gordelroos, auto-immuun blaarziekte & herpesinfectie tot gevolg

apenpokken-is-een-dekmantel-voor-schade-aan-het-immuunsysteem-door-covid-vaccinatie,-met-gordelroos,-auto-immuun-blaarziekte-&-herpesinfectie-tot-gevolg

11-06-22 10:24:00,

Vindt u het niet merkwaardig hoe in een tijdsbestek van 50 jaar de apenpokken nooit echt van de grond zijn gekomen buiten een paar landen in Afrika, maar dan binnen twee jaar na de vermeende opkomst van Covid-19, de apenpokken plotseling in elke Westerse natie zijn en door de volksgezondheidsautoriteiten, de mainstream media en de Wereldgezondheidsorganisatie worden gehyped?

Als u dat niet doet, wilt u dit niet lezen, want dan mist u misschien de laatste aflevering van BBC News om 18 uur. Maar als u dat wel doet, zult u al dan niet verbaasd zijn dat er aanwijzingen zijn dat de vermeende uitbraak van apenpokken in feite een gevolg zou kunnen zijn van het Covid-19 vaccinatieprogramma, schrijft Expose-news.com.

Hoe?

Wel, het heeft iets te maken met herpes, gordelroos, auto-immuun blaarziekte en het feit dat Covid-19 vaccinatie het natuurlijke immuunsysteem sterk beschadigt.

Hier ziet u een kaart met landen waar sinds half mei 2022 bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) “bevestigde” gevallen van apenpokken zijn gemeld –

Grapje. Het bovenstaande is eigenlijk een kaart waarop de belangrijkste distributies van het Pfizer vaccin staan aangegeven.

Hier is de eigenlijke kaart met landen waar sinds medio mei 2022 bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) “bevestigde” gevallen van apenpokken zijn gemeld –

Bron

Hier zijn beide kaarten samen, zodat u er een spelletje “zoek het verschil” mee kunt spelen –

Afgezien van een paar landen is er niet echt een verschil, en elk land dat sinds mei 2022 vermeende gevallen van apenpokken gemeld heeft waar het nog niet endemisch was, is een land dat ook de Pfizer Covid-19 injectie verspreid heeft.

Nu zou dit natuurlijk gewoon weer een toeval kunnen zijn in een lange rij van “toevalligheden” die zich sinds begin 2020 hebben voorgedaan. Maar helaas wijzen de bewijzen op iets anders.

Menselijke apenpokken werden voor het eerst bij mensen vastgesteld in 1970 in de Democratische Republiek Congo bij een 9-jarige jongen. Sindsdien zijn er in 11 Afrikaanse landen gevallen van apenpokken bij de mens gemeld. Pas in 2003 werd de eerste uitbraak van apenpokken buiten Afrika geregistreerd, en wel in de Verenigde Staten.

Volgens een wetenschappelijke studie die in 1988 werd gepubliceerd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: