Dissident One:ㅤPoetin noemt de EU en haar leden “kolonies” van de VS – DissidentNL

dissident-one:ㅤpoetin-noemt-de-eu-en-haar-leden-“kolonies”-van-de-vs-–-dissidentnl

11-06-22 08:14:00,

Het is duidelijk dat Rusland zich eindelijk afkeert van het politieke Europa. Nu heeft Poetin ook duidelijke woorden gevonden en de EU en haar lidstaten omschreven als “kolonies” van de VS.

Het is fijn dat Poetin eindelijk zegt wat ik al jaren roep. Net als de Warschau-pact staten na WW2 Sovjet-vazalstaten waren, zijn de EU-staten Amerikaanse vazalstaten. Het verschil is dat het Warschau-pact uiteengevallen is en de EU niet, en de Amerikaanse bezetting van Europa nog steeds voortduurt.

Mijn hoop is dat deze oorlog daar een eind aan maakt. Ik ben geen Rusland of Poetin-fan, maar ik haat het VS-Imperium vanuit mijn tenen. Het is de VS die al een eeuw een zelfstandig internationaal opererend Europa, en ik bedoel niet de EU, onmogelijk maakt. Zonder de VS, of wie daar de macht heeft, waren de twee wereldoorlogen op Europese bodem, en de dood van tientallen miljoenen blanken,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: