Dissident One:ㅤApenpokken is een dekmantel voor schade aan het immuunsysteem door COVID vaccinatie resulterend in gordelroos, auto-immuun blaarziekte & herpes infectie – DissidentNL

dissident-one:ㅤapenpokken-is-een-dekmantel-voor-schade-aan-het-immuunsysteem-door-covid-vaccinatie-resulterend-in-gordelroos,-auto-immuun-blaarziekte-&-herpes-infectie-–-dissidentnl

12-06-22 10:00:00,

Vindt u het niet merkwaardig dat in 50 jaar tijd de apenpokken nooit echt van de grond zijn gekomen buiten een paar landen in Afrika, maar dat dan binnen twee jaar na de vermeende opkomst van Covid-19, de apenpokken plotseling in elk Westers land zijn en worden gehyped door de volksgezondheidsautoriteiten, de mainstream media en de Wereldgezondheidsorganisatie?

Als u dat niet weet, wilt u dit niet lezen, want dan mist u misschien de laatste aflevering van BBC News om 18.00 uur. Maar als u dat wel weet, zult u al dan niet verbaasd zijn te ontdekken dat er aanwijzingen zijn dat de vermeende uitbraak van apenpokken in feite een gevolg zou kunnen zijn van het Covid-19 vaccinatieprogramma, meldt The Expose.

Hoe?

Wel, het heeft iets te maken met herpes, gordelroos, auto-immuun blaarziekte en het feit dat Covid-19 vaccinatie het natuurlijke immuunsysteem sterk beschadigt.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: