Dissident One:ㅤHier is de bijgewerkte lijst van in de VS gevestigde voedselverwerkende bedrijven die onder de regering Biden zijn vernietigd – DissidentNL

dissident-one:ㅤhier-is-de-bijgewerkte-lijst-van-in-de-vs-gevestigde-voedselverwerkende-bedrijven-die-onder-de-regering-biden-zijn-vernietigd-–-dissidentnl

12-06-22 08:00:00,

De benzineprijzen hebben recordhoogten bereikt, ouders hebben moeite om flesvoeding voor hun baby te vinden en de kosten van alles zijn sterk gestegen, meldt TGP.

Volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA) zijn er momenteel geen landelijke voedseltekorten in het land.

“Er zijn momenteel geen landelijke voedseltekorten, hoewel in sommige gevallen de voorraad van bepaalde voedingsmiddelen in uw supermarkt tijdelijk laag kan zijn voordat winkels hun voorraden kunnen aanvullen,” aldus het agentschap op hun website. “De voedselproductie en -fabricage zijn wijdverspreid over de VS en er zijn momenteel geen wijdverspreide verstoringen in de toeleveringsketen gemeld.”

Zoals Gateway Pundit al eerder meldde, zijn er in de afgelopen zes maanden ten minste 18 grote branden uitgebroken in fabrieken en vestigingen van de levensmiddelenindustrie. Alle branden zijn officieel als ongelukken of onopzettelijk aangemerkt.

Nu dit… Een lezer van Gateway Pundit stuurde ons een bijgewerkte lijst van in de VS gevestigde voedselverwerkende fabrieken die van 2021 tot 2022 werden beschadigd onder de regering Biden.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: