Dissident One:ㅤKameraad Krieger en de Kiev Campagne – DissidentNL

dissident-one:ㅤkameraad-krieger-en-de-kiev-campagne-–-dissidentnl

12-06-22 12:51:00,

Ik wil u voorstellen aan “kameraad Krieger”, een soldaat die in de begindagen van de speciale operatie in Oekraïne werd ingezet. Kameraad Krieger is, heel duidelijk, een nom de guerre van deze jongeman. Ik sprak met hem om zijn verslag te horen van wat er gebeurde tijdens het offensief naar Kiev. Hij is momenteel niet uitgezonden en vult zich met shashlik en vitamine D in zijn datsja. Zoals veel van de jonge mannen die Rusland daadwerkelijk dienen, komt hij niet uit een grote stad en zijn houding en overtuigingen komen redelijk overeen met wat je zou verwachten van jonge patriottische Russen in het binnenland. Ik heb zijn verhaal in delen opgesplitst en hier en daar wat aangepast om het verhaal vloeiend te laten verlopen, terwijl ik geprobeerd heb zowel de Russische toon als de feitelijk gebruikte Russische woorden te vertalen. Kameraad Krieger is een onverbloemde Russische nationalistische patriot,  » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: