Dissident One:ㅤRusland, dat nu veel christelijker is dan Amerika, heeft zojuist een nieuwe wet ingevoerd die “LGBT-propaganda” strafbaar stelt – DissidentNL

dissident-one:ㅤrusland,-dat-nu-veel-christelijker-is-dan-amerika,-heeft-zojuist-een-nieuwe-wet-ingevoerd-die-“lgbt-propaganda”-strafbaar-stelt-–-dissidentnl

12-06-22 12:00:00,

Nieuwe wetgeving die in Rusland is voorgesteld, zou het voor iedereen in het land strafbaar maken om onnatuurlijke seksuele relaties, of wat de regering daar “LGBT-propaganda” noemt, te promoten.

De Russische Doema heeft het wetsontwerp dinsdag ontvangen en het wordt momenteel bestudeerd door de commissie voor staatsopbouw en wetgeving. Wie de bepalingen overtreedt, riskeert boetes tot 160.000 dollar, zo blijkt uit rapporten, meldt Ethan Huff.

Het wetsontwerp is een wijziging van de bestaande administratieve wetgeving en beperkt de verspreiding van alle informatie over niet-traditionele seksuele relaties. In zijn huidige vorm verbiedt de administratieve wet alleen dergelijke informatie te verspreiden naar minderjarigen, wat ook bekend staat als “grooming”.

In een toelichting bij het document wordt uitgelegd dat “familie, moederschap en kindertijd in hun traditionele opvatting, die afkomstig is van onze voorouders, de waarden zijn die de voortdurende wisseling van generaties verzekeren,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: