Dissident One:ㅤSCHOKKEND – Minstens 77K doden en 7,3 miljoen gewonden door COVID vaccinatie in VS, Europa, VK en Australië – DissidentNL

dissident-one:ㅤschokkend-–-minstens-77k-doden-en-7,3-miljoen-gewonden-door-covid-vaccinatie-in-vs,-europa,-vk-en-australie-–-dissidentnl

12-06-22 05:04:00,

Uit de laatste verslagen die door regelgevende instanties voor geneesmiddelen over de hele wereld zijn vrijgegeven, blijkt dat er tot eind mei en begin juni 2022 ten minste 7,3 miljoen verwondingen zijn gemeld als bijwerkingen van de Covid-19-injecties, waaronder 77.068 sterfgevallen.

Deze afschuwelijke cijfers illustreren echter niet de ware aard van de gevolgen van de Covid-19 vaccinatie, omdat naar schatting van de geneesmiddelenregulatoren slechts 1 tot 10% van de bijwerkingen daadwerkelijk wordt gemeld, meldt The Expose.

En verder onderzoek toont aan dat dit verre van verwacht is, aangezien gegevens uit de VS onthullen dat Covid-19-vaccinatie per aantal toegediende doses minstens 49x dodelijker blijkt te zijn dan griepvaccinatie.

Laten we beginnen met te kijken naar de officiële cijfers voor het VK. De Britse toezichthouder voor geneesmiddelen is de Medicine and Healthcare product Regulatory Agency (MHRA), en sinds begin 2021 publiceren zij wekelijkse updates over bijwerkingen die zijn gemeld tegen de Covid-19 injecties.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: