Dissident One:ㅤWat zit er achter de 5.000 niet-Covid overtollige sterfgevallen in de laatste vijf weken? – DissidentNL

dissident-one:ㅤwat-zit-er-achter-de-5.000-niet-covid-overtollige-sterfgevallen-in-de-laatste-vijf-weken?-–-dissidentnl

12-06-22 11:28:00,

Nieuwe officiële gegevens van de ONS die vandaag zijn vrijgegeven, voegen nog eens 730 extra sterfgevallen in Engeland en Wales toe aan het totaal van de laatste vijf weken, waardoor het cijfer op 4.964 komt. Dit betekent dat de afgelopen vijf weken in Engeland en Wales bijna 5.000 mensen meer dan gewoonlijk zijn overleden aan andere oorzaken dan COVID-19, meldt The Daily Sceptic.

Het totale aantal sterfgevallen in de meest recente week lag 10,1% boven het vijfjaarlijkse gemiddelde, zoals blijkt uit de onderstaande grafiek. De grafiek laat in het blauw zien dat de sterfgevallen met Covid minder dan de helft van het sterfteoverschot van deze week uitmaken, hoewel in de grafiek het aantal sterfgevallen met Covid wordt overschat, aangezien elk sterfgeval met Covid wordt meegerekend als door Covid. Het hierboven genoemde cijfer van 4.964 sterfgevallen zonder Covid is berekend aan de hand van sterfgevallen die aan Covid te wijten zijn,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: