Dissident One:ㅤZe gaat ontploffen: Het is Weimar, maar waar is onze Adolf? – DissidentNL

dissident-one:ㅤze-gaat-ontploffen:-het-is-weimar,-maar-waar-is-onze-adolf?-–-dissidentnl

12-06-22 05:53:00,

Zoals de voelenden vermoedelijk hebben gemerkt, verkeren de Verenigde Staten in een crisis, de problemen van het land zijn diepgaand, intrinsiek, zonder oplossing, en verergeren. Wanneer een bevolking het punt bereikt van wanhoop, zelfs radeloosheid, wanneer zij een duistere toekomst ziet voor zichzelf en haar kinderen, hunkeren de mensen naar een sterke man die met geweld orde op zaken zal stellen. Toch is het onwaarschijnlijk dat helikopters met mariniers uit Quantico op het Witte Huis zullen neerdalen en de dictatuur van een of andere generaal zullen aankondigen. Militaire officieren zijn te goed betaald en te comfortabel om zich zorgen te maken over het land. Het is moeilijk je een Amerikaanse Mussolini voor te stellen. Trump is een karikatuur en niemand anders komt in gedachten. Toch is “onrust” – minder eufemistisch “chaos” in de orde van grootte van de massale rellen van de heer Floyd – mogelijk.  » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: