Dr. Coleman: Sociaalkredietsysteem komt eraan en het is allemaal onderdeel van het Grote Reset plan

dr.-coleman:-sociaalkredietsysteem-komt-eraan-en-het-is-allemaal-onderdeel-van-het-grote-reset-plan

12-06-22 05:24:00,

Politici, journalisten, sociale wetenschappers, masochisten en communisten praten over sociaal krediet alsof het een “goede zaak” is. “Ik weet niet waar al die ophef over gaat,” zei er een. “Het zal zo slecht niet zijn. Sterker nog, als u zich gedraagt, zal het een goede zaak zijn.

Een tv-programma dat in de VS sociaal krediet promootte, stelde dat sociaal krediet de mensen ertoe aanzet betere burgers te worden. “U zult niet gestraft worden als u niets verkeerd gedaan hebt,” zeiden ze, daarbij voorbijgaand aan het feit dat het de regering is die de definitie van verkeerd bepaalt, schrijft Dr. Coleman.

Welnu, als u een fan bent van totalitarisme of communisme, dan veronderstel ik dat sociaal krediet een goede zaak is.

Sociaal krediet is een systeem dat ontworpen is om regeringen in staat te stellen hun burgers te controleren. Elke nieuwe wet en regel knoopt aan bij het sociale kredietsysteem, dat nu duidelijk de manier is waarop de Grote Reset in de praktijk zal worden omgezet. Het is overal regeringsbeleid om hun burgers uit te putten met een voortdurend spervuur van nieuwe regels en voorschriften (die gesteund worden door geweld en dus de kracht van wet hebben).

Sociaal krediet is er en het groeit met de minuut.

Kijkt u maar eens hoe sociaal krediet in China precies werkt.

Het in China opgezette systeem van sociaal krediet is officieel in 2014 ingevoerd, hoewel het al vele jaren daarvoor gepland was en al in het begin van de 21e eeuw officiële goedkeuring kreeg, toen Shanghai een kredietsysteem invoerde dat bedoeld was om te beoordelen of iemand in aanmerking kwam voor leningen – op vrijwel dezelfde manier als in het Westen al vele jaren gedaan wordt. Wat er sinds 2014 is gebeurd, is heel snel gegaan.

Het idee van het systeem is dat informatie over ieder individu uit alle mogelijke bronnen – scholen, werkplekken, banken, dokterspraktijken, ziekenhuizen, politie, bibliotheken, supermarkten, internetplatforms, reisorganisaties, gesloten televisiecircuits, camera’s (meestal gezichtsherkenningssoftware) enzovoort – bij elkaar verzameld wordt.

Herkenningssoftware kan mensen identificeren aan de hand van de manier waarop zij lopen. Slimme meters die in particuliere woningen geïnstalleerd zijn, zullen de autoriteiten vertellen hoe laat u opstaat, hoe laat u eet, wat u eet, wanneer u naar de plee gaat en wanneer u naar bed gaat.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: