MEP heeft een belangrijke boodschap voor de burgers: het is niet de oorlog in Oekraïne maar deze 2 hebzuchtige vermogensbeheerders die deze inflatie veroorzaken.

mep-heeft-een-belangrijke-boodschap-voor-de-burgers:-het-is-niet-de-oorlog-in-oekraine-maar-deze-2-hebzuchtige-vermogensbeheerders-die-deze-inflatie-veroorzaken.

12-06-22 12: 41: 00,

BlackRock, Vanguard en State Street beheren meer dan 15 triljoen dollar aan activa. Dat is meer dan drie keer de begroting van de Verenigde Staten en meer dan het BBP van China, zegt Europarlementslid Mislav Kolakusic in een videoboodschap die in een paar dagen meer dan 100.000 keer is bekeken.

Deze vermogensbeheerders hebben belangen in alle grote farmaceutische bedrijven, media, wapenproducenten en banken. Niet alleen controleren zij bijna alle grote bedrijven, maar zij beheersen ook de wereldeconomie, aldus het parlementslid.

Dit maakt hen machtiger dan welke president of premier ook ter wereld. Het feit dat wij geconfronteerd worden met een torenhoge inflatie, die de gewone burger het meest treft, is geen economisch verschijnsel, maar het resultaat van de onverzadigbare hebzucht van de eigenaars van deze vermogensbeheerders, die de prijzen bepalen, aldus Kolakusic.

Doe wat onderzoek naar elk van deze mega-ondernemingen en je zult zien dat BlackRock en Vanguard tot de grootste aandeelhouders behoren.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: