Niets is wat het nog lijkt. – commonsensetv.nl

niets-is-wat-het-nog-lijkt-–-commonsensetv.nl

12-06-22 05:06:00, Niets is wat het nog lijkt.

Je hebt van die dagen dat je iets zit te lezen en denkt, dit kan niet waar zijn, althans, ik heb dat.

Ieder mens heeft wel een bepaalde ontwikkeling mee gemaakt waarin men boven het gemiddelde uitstijgt in het begrip van bepaalde dingen, maar op andere vlakken is men weer minder of zelfs onderontwikkeld. Techniek is voor mij zo’n zwakte punt. Op deze website wordt regelmatig geadverteerd met een kaartje dat straling omzet en neutraliseert. Dan klik ik op de link, lees de omschrijving, en intern komt er bij mij dan een error code tevoorschijn kortom, ik snap het niet. Zo ook met het volgende artikel dat ik tegen kwam van Dr. Peter F Mayer. Die, zover ik kan zien, wel verstand van techniek heeft en daar als natuurkundige serieus mee bezig is.

 

Probeer 90 GRATIS! Niet goed? Geld direct terug. Het werkt! Covid-geïnjecteerde mensen herkenbaar aan nanotechnologie en grafeen via Bluetooth?

 

Dr. Peter F Mayer

Peter F Mayer
Peter F. Mayer is een publicist op het gebied van wetenschap en technologie. Na zijn studie natuurkunde werkte hij een aantal jaren in de IT-industrie en softwareontwikkeling.

 

Het gonst al lang in de geruchtenmolen en op sociale media dat grafeen via vaccinaties in het lichaam wordt gebracht. Dit zou het mogelijk moeten maken om draadloze verbindingen tot stand te brengen via Bluetooth. Dit moet zelfs zo ver gaan dat gevaccineerde mensen een MAC-adres krijgen, waarmee elektronische communicatie mogelijk wordt.

Om onbekende Mac-adressen in de buurt te vinden, moet u de ontwikkelaarsopties in de systeeminstellingen activeren en vervolgens “Bluetooth-apparaten zonder namen weergeven”. U kunt dan ook MAC-adressen zien die in geen enkele database van een van de elektronicafabrikanten of een bepaald apparaat thuishoren. Als alternatief kunt u ook een van de apps op uw smartphone laden die helemaal aan het einde worden vermeld. Hier twee screenshots ervan:

Gepensioneerden met ingebouwd netwerkadres

De eerste laat zien wat je op het standaard Bluetooth-display ziet in een straat met passerende auto’s: veel onbekende adressen, een Huawei P20 en een VW met Bluetooth aan. De tweede getuigt van drie gepensioneerden op een bankje aan de rand van het bos voor een grote weide en verder niets in de wijde omgeving.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: