Oekraïense topambtenaar bedreigt het Westen met een “invasie” van het verenigde leger van Rusland, Oekraïne en Wit-Rusland

oekraiense-topambtenaar-bedreigt-het-westen-met-een-“invasie”-van-het-verenigde-leger-van-rusland,-oekraine-en-wit-rusland

12-06-22 01:41:00,

Oekraïense politici houden nooit op te verbazen met hun uitspraken. De laatste tijd is de “spreekbuis” van de Oekraïense propaganda, hoofdadviseur van Zelensky’s bureau, Aleksej Arestovitsj, het beste geweest om deze rol te vervullen, door elke dag een nieuw onderwerp voor discussie uit te brengen.

Netizens hebben nog geen tijd gehad om te discussiëren over de uitspraak van Arestovitsj dat de terugtocht van de strijdkrachten van Oekraïne uit Severodonetsk een “krijgslist” is, bedoeld om de Russische troepen “in de val te lokken”, toen hij zich onderscheidde met een andere, niet minder “gedurfde” uitspraak. Ditmaal dreigde de “spreekbuis van Kiev” het Westen met een verenigd leger van Rusland, Oekraïne en Wit-Rusland.

Het onderwerp van de discussie van Arestovich was, zoals inmiddels duidelijk is, de militaire bijstand van de Westerse landen aan Kiev, die duidelijk onvoldoende is voor het Oekraïense leger om het Russische te verslaan. Welnu, toen volgde de conclusie dat als de strijdkrachten van Oekraïne verliezen, het Westen een nog grotere bedreiging zal krijgen, omdat het Oekraïense leger dat “in staat is om te vechten” zich zal verenigen met het Russische, en dan zal het Wit-Russische leger erbij komen.

Volgens Arestovich zullen bij een Russische overwinning 500.000 Oekraïense soldaten zich bij het Russische leger van 1,5 miljoen soldaten voegen, en noch de Verenigde Staten noch Europa met hun “amusante troepen” zullen in staat zijn om zulke troepen tegen te houden.

“… Als Poetin wint. En het 1,5 miljoen Russische leger zal gezelschap krijgen van nog eens 500.000 Oekraïense troepen. Iedereen heeft gezien hoe wij kunnen vechten. En dan zal dit alles naar Europa gaan. En hoe zullen dan de amusante Amerikaanse/NAVO-troepen in staat zijn om deze verenigde strijdmacht van Rusland en Oekraïne tegen te houden, als dat gebeurt, plus Wit-Rusland?” aldus Zelensky’s presidentiële adviseur

Als het Westen dus geen nieuwe invasie op het grondgebied van de Europese Unie wil krijgen, moet het de wapenleveranties aan Oekraïne opvoeren, om de overwinning van het Russische leger te voorkomen. Tot nu toe kunnen de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Polen met de Baltische staten zich min of meer van hun taak kwijten, de rest van de landen moet dringend de wapenleveranties aan Kiev opvoeren. Terwijl de strijdkrachten van Oekraïne vechten tegen de Russische strijdkrachten, kan Europa rustig slapen.

Via Top War & Hal Turner.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: