Rusland en de eeuwige pandemie

rusland-en-de-eeuwige-pandemie

12-06-22 02: 03: 00,

Door Riley Waggaman (aka “Edward Slavsquat”): Hij is een Amerikaanse schrijver die in Moskou woont. Hij werkte bijna vier jaar bij RT (zijn officiële functie was “senior redacteur”, maar zijn dagelijkse taken waren niet zo illustratief als de titel doet vermoeden)

Moskou’s “gezondheidsschild” zal nutteloze PCR-tests en “vaccins” normaliseren

In april 2021 kondigde de Russische president Vladimir Poetin ambitieuze plannen aan om het land te beschermen tegen toekomstige coronavirus-achtige plagen.

“In het geval van een besmetting die zo gevaarlijk is als het coronavirus, of misschien zelfs nog gevaarlijker, moet Rusland binnen vier dagen – en precies binnen vier dagen – klaar zijn om zijn eigen testsystemen te ontwikkelen en in de kortst mogelijke tijd een doeltreffend binnenlands vaccin te ontwikkelen en met de massaproductie ervan te beginnen,” Poetin zei in een toespraak tot de Federatieraad, het hogerhuis van het Russische parlement.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: