Sudden Adult Death Syndrome is de nieuwe naam voor vaccinsterfgevallen in de schijnwerkelijkheid van het medisch establishment

sudden-adult-death-syndrome-is-de-nieuwe-naam-voor-vaccinsterfgevallen-in-de-schijnwerkelijkheid-van-het-medisch-establishment

12-06-22 10:01:00, Boven: volledig gevaccineerde tennisster Nikoloz Basilashivili gedwongen Australian Open te verlaten met pijn op de borst Om het stijgende aantal doden ten gevolge van het Covid-vaccin te verdoezelen, heeft het medisch establishment een nieuwe term uitgevonden: Sudden Adult Death Syndrome: voor voorheen gezonde personen die dood neervallen door een hartstilstand.

In een poging om de golf van sterfgevallen te verklaren bij verder gezond lijkende volwassenen die “gevaccineerd” zijn tegen het coronavirus, heeft het medisch establishment een nieuwe term gemunt, “Sudden Adult Death Syndrome,” of SADS, waarvan het doet alsof die uit het niets en zonder enige verklaring is verschenen, schrijft Ethan Huf.

Net als Sudden Infant Death Syndrome (SIDS), dat ook uit het niets verzonnen werd om sterfgevallen van kinderen door vaccins te verklaren, wordt SADS een “mysterieuze” aandoening genoemd, die iedereen op elk moment kan treffen, zonder duidelijke reden.

Mensen jonger dan 40 jaar wordt nu gezegd dat zij onmiddellijk naar de dokter moeten gaan om hun hart te laten controleren, omdat zij een verborgen geval van SADS zouden kunnen hebben. De aandoening kan dodelijk zijn, zo wordt ons verteld, en is een “overkoepelende term om onverwachte sterfgevallen bij jonge mensen te beschrijven,” volgens The Royal Australian College of General Practitioners.

Iedereen van elke leeftijd, zelfs als hij gezond lijkt, kan risico lopen, zo wordt ons verteld. Maar er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen die de prikken hebben genomen en mensen die hun natuurlijke immuunsysteem met rust hebben gelaten, en dat is de echte clou van dit alles.

Australië opent eerste SADS-register van het land om golf van gevallen te volgen
Zij zullen het nooit toegeven, maar de plotselinge toename van SADS valt rechtstreeks samen met de ontketening van Operatie Warp Speed, die duizenden miljoenen mensen in dodelijke spike-eiwitfabrieken heeft veranderd. Deze spike-eiwitten verscheuren hun hart- en vaatstelsel en maken hen vatbaar voor een vroege dood.

Als iemand in zijn eigen familie anderen kent die onverwacht gestorven zijn, of zelf flauwvalt of een aanval krijgt tijdens het sporten, dan zou dat een teken van SADS kunnen zijn, beweren Australische media.

Eén persoon, de 31-jarige Catherine Keane uit Dublin, is onlangs in haar slaap gestorven, terwijl zij bij twee vrienden inwoonde. Haar moeder Margherita vertelde aan de Irish Mirror dat Catherine op een dag gewoon niet kwam opdagen voor een maaltijd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: