The Saker: Een vergeten verjaardag

the-saker:-een-vergeten-verjaardag

12-06-22 09: 29: 00,

Door Jimmie Moglia voor de Saker Blog

Het is een eigenschap van het verleden om in de vergetelheid te verzinken, en van onaangename waarheden om te vervagen in evanescence. Tot zo’n verleden behoort de aanval op de USS Liberty.

Wanneer ik tijdens de sessie van zoete stille gedachten herinneringen ophaal aan dingen uit het verleden, is/was de Israëlische 1967 oorlog van invasie in het Midden-Oosten voor mij slechts een verwaarloosbare blip vergeleken met andere belangrijke persoonlijke gebeurtenissen. Zo bereidde ik mij voor op de scriptie voor mijn diploma in Elektronica, in Genua, Italië.

Daarom onderwierp ik mij zonder bijzonder bewustzijn aan de veroordelingen van de officiële media zonder het gezag van de rechter te onderzoeken.

Mijn eerste twijfels rezen niet veel later toen ik besloot het Oosters-Orthodoxe Sint-Katelijneklooster te bezoeken, gelegen op het Sinaï-schiereiland aan de voet van de Mt. Sinaï. Het was toen alleen bereikbaar vanuit Tel Aviv via Sharm-el-Sheikh en een busreis.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: