Amerikaanse militaire functionaris: toediening van vaccins Moderna en Pfizer kan worden stopgezet als na vaccinatie meer gevallen van hartontsteking worden geconstateerd

amerikaanse-militaire-functionaris:-toediening-van-vaccins-moderna-en-pfizer-kan-worden-stopgezet-als-na-vaccinatie-meer-gevallen-van-hartontsteking-worden-geconstateerd

13-06-22 10: 00,

Door Dr. Paul Alexander: Hij is epidemioloog van besmettelijke ziekten, COVID-deskundige en heeft een opleiding in bioterrorisme en biowapens.

Harry Chang, luitenant-kolonel in het Amerikaanse leger, deed deze voorspelling op 27. April 2021 – dezelfde dag dat de directeur van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zei dat het agentschap geen veiligheidssignalen voor hartontsteking kon ontdekken na de COVID-vaccinatie 19.

Chang verwees naar de opschorting van de toediening van het vaccin van Johnson & Johnson wegens bloedstolsels en zei dat een verhoogd aantal problemen met hartontsteking aanleiding zou kunnen zijn voor een soortgelijke actie.

“Onderbreking van de toediening van Pfizer/Moderna (vergelijkbaar met de onderbreking van bloedstolsels door J&J) zal een nadelige invloed hebben op de vaccinatiegraad in de VS en in de VS.

Myocarditis is een soort hartontsteking.

“Hij verwees naar het Raadgevend Comité voor Inentingspraktijken,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: