Apolut:ㅤGlobaal financieel systeem: wie is de machtigste speler? | By Ernst Wolff

apolut:ㅤglobaal-financieel-systeem:-wie-is-de-machtigste-speler?-|-by-ernst-wolff

13-06-22 10: 30: 00,

Een commentaar van Ernst Wolff.

Een van de meest gestelde vragen over het mondiale financiële systeem is: Wie is nr. 1? Wie spint de draden op de achtergrond, wie op deze planeet heeft de meeste macht? Zijn het de Rothschilds, is het de Federal Reserve of is het misschien Larry Fink, de oprichter en hoofd van BlackRock?

Het antwoord is: het is geen van allen. En de beangstigende waarheid daarachter is: de machtigste speler in het financiële systeem is niet één of meer mensen, maar een machine, of beter gezegd: een data-analysesysteem bestuurd door kunstmatige intelligentie.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: