Boliviaanse couppresident Anez veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf

boliviaanse-couppresident-anez-veroordeeld-tot-10-jaar-gevangenisstraf

13-06-22 03: 43: 00,

Boliviaanse couppleader Jeanine Anez werd veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf. Waarom berichten de Duitse media hier niet over?

Het is altijd spannend wat Duitse media niet aan hun lezers melden. De Boliviaanse couppleader Jeanine Anez, die 2019 met steun van het Westen de verkiezingswinnaar en president van het land Evo Morales liet wegzetten en de daaropvolgende opstanden bloedig liet neerslaan, is nu veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf. Als we bedenken hoe de Duitse media de staatsgreep en haar zelfbenoemde overgangspresident Anez in november 2019 als een “volksopstand” hebben bejubeld, is het zeer opmerkelijk dat de Duitse media niet over haar veroordeling hebben bericht.

Voor mij aanleiding om de gebeurtenissen van november 2019 en de nasleep nog eens in herinnering te roepen, voordat we kijken naar wat Duitse lezers te weten komen over de veroordeling van de door het Westen gesteunde staatsgreep.

De reden voor de staatsgreep in Bolivia was,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: