C.J. Hopkins in een interview: “Het totalitarisme van vandaag heeft de schijn van democratie nodig”.

cj-hopkins-in-een-interview:-“het-totalitarisme-van-vandaag-heeft-de-schijn-van-democratie-nodig”.

13-06-22 12: 39: 00,

Geschiedenis wordt meestal geschreven door de overwinnaars. Maar in zijn nieuwe boek, The Rise of the New Normal Reich, beschrijft C.J. Hopkins de ontwikkelingen van de laatste twee jaar vanuit het gezichtspunt van iemand die zich niet laat meeslepen door massale waan en propaganda. Hopkins is een voormalig theaterproducent die bekendheid verwierf door zijn satirische politieke commentaar. Het boek geeft een reality check over de radicale veranderingen in de samenleving met wat zwarte maar toch grappige humor.

Het interview is beschikbaar in het Engels als video hier.

In uw boek laat u zien hoezeer de samenleving in de afgelopen twee jaar is veranderd. Hoe was dit mogelijk?

C.J. Hopkins: Ik traceer deze ontwikkeling terug tot de ineenstorting van de Sovjet-Unie in 1989, de vroege 1990 jaren. De Sovjet-Unie was de laatste echte ideologische tegenstander van het kapitalisme,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: