David Icke in 1995 en de klimaatwaanzin heden – commonsensetv.nl

david-icke-in-1995-en-de-klimaatwaanzin-heden-–-commonsensetv.nl

13-06-22 07:38:00, David Icke

David Icke is een Britse schrijver. De Wikipedia zet hem in de erelijst als “complotdenker”.

Als we de goede kant op gaan dan zal de geschiedenis uitwijzen dat de wereld er zonder die “complotdenkers” heel anders uit zou hebben gezien.

Bekijk eerst deze korte video van David Icke uit 1995. Nu 23 jaar geleden.

David Icke is waarschijnlijk de meest gecensureerde persoon op aarde. Mensen lachen hem uit zonder naar hem te luisteren. Maar diegenen die hem censureren die luisteren wel degelijk wat hij te zeggen heeft. Er staan complete teams klaar om zijn visie te censureren. Facebook, Twitter, YouTube. Niemand wil dat u iets van hem hoort of ziet.

Idioten met waanzinnige complottheorieën worden niet gecensureerd. Je wordt gecensureerd omdat je een gevaar vormt voor de gevestigde orde waar de bigtech ook bij hoort.

Probeer maar eens een paar video´s van David te uploaden.

Waar David over sprak in 1995 is nu volop gaande. Nu begrijpen we waarom Reiner Fuellmich regelmatig tussen neus en lippen door laat blijken dat we een bepaalde groep mensen direct na de Tweede Wereldoorlog hadden moeten elimineren.

Wij moeten het doen

Wij leven in het nu en wij zijn de mensen die het in de hand hebben.

Moeten we dan letterlijk vechten? Laten we hopen van niet maar het is in Amerika één van de redenen waarom het 2nd Amendment bestaat. Om je te verdedigen wanneer een regering de bevolking onderdrukt.Het is de reden waarom de Democraten alle wapens wil afpakken van de burgers en Justin Trudeau heeft het al voor elkaar. Al denk ik dat het hem heel moeilijk gemaakt zal worden om de mensen daadwerkelijk te ontwapenen en het wel eens op iets kan uitdraaien waar hij niet op gerekend had. (bron)

Wij moeten het met onze vuisten doen, maar ik kan Klaver denk ik wel aan. (satire hoor, AIVD).

Trouwens, als er bij de AIVD oprechte mensen zitten met een hart voor ons land en onze veiligheid dan zien ze in dat er maar één orgaan is die een bedreiging vormt voor ons geliefde Nederland. De overheid.

De volgende crisis, naast dat ze door blijven gaan met de 6e, 7e, 8e en 9e prik en super mega boosters tegen de nieuwe varianten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: