Dissident One:ㅤDuur en onrealistisch EU-plan om de invoer van Russische energie te stoppen – DissidentNL

dissident-one:ㅤduur-en-onrealistisch-eu-plan-om-de-invoer-van-russische-energie-te-stoppen-–-dissidentnl

13-06-22 08:00:00,

De Europese Commissie heeft nu bekend gemaakt hoe zij de invoer van energie uit Rusland wil stoppen. Zij wil onder meer meer “hernieuwbare” elektriciteit en biogas produceren in de EU-landen, het aantal warmtepompen verhogen en de energie-efficiëntie in het algemeen verhogen. Kernenergie is niet in het plan opgenomen.

Olle Felten, voormalig lid van de fiscale commissie van de Zweedse Riksdag en van de Algemene Raad van de Riksbank, is er nog steeds niet van overtuigd dat de EU een realistische visie heeft op energie. Hij legt in detail uit waarom de EU kortzichtig is, meldt Free West Media.

Het voorstel bevat ook voorbereidingen voor de rantsoenering van aardgas, maar heeft de “positieve” naam “REPowerEU” gekregen. De Commissie beweert dat de maatregelen energie in Europa goedkoper zullen maken, wat met grote scepsis is ontvangen. Ook het tijdschema is over het algemeen als onrealistisch bestempeld.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: