Dissident One:ㅤEr bestaat een agenda om een globaal totalitarisme in te voeren, gebaseerd op technocratische en transhumanistische ideologieën – DissidentNL

dissident-one:ㅤer-bestaat-een-agenda-om-een-globaal-totalitarisme-in-te-voeren,-gebaseerd-op-technocratische-en-transhumanistische-ideologieen-–-dissidentnl

13-06-22 02:00:00,

Het is absoluut cruciaal geworden om te begrijpen waar we mee te maken hebben, wereldwijd, en wie verantwoordelijk is voor het opkomende totalitarisme en hun uiteindelijke bedoeling, schrijft Dr Mercola.

De COVID pandemie was een machtsgreep door de technocratische kliek die achter de agenda zit van de wereldwijde overname, aangeduid als de Grote Reset.

De Grote Reset werd geïntroduceerd door het Wereld Economisch Forum, dat nauw verbonden is met de Verenigde Naties en de Wereld Gezondheids Organisatie. Hun agenda is om een globaal soort totalitarisme in te voeren, gebaseerd op technocratische en transhumanistische ideologieën. Onderdeel van dat plan is ook het re-engineeren en controleren van alle levensvormen, inclusief de mens.

Hoewel de uiterlijke verschijningsvorm van de technocratie totalitarisme zal lijken, is het controlecentrum geen individu. In plaats van een enkele persoon die per decreet regeert, berust de technocratie op controle door middel van technologie en algoritme.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: