Dissident One:ㅤGezonde jongeren sterven massaal in Australië, en de leugenpers durft nog steeds vaccins niet te noemen – DissidentNL

dissident-one:ㅤgezonde-jongeren-sterven-massaal-in-australie,-en-de-leugenpers-durft-nog-steeds-vaccins-niet-te-noemen-–-dissidentnl

13-06-22 10:00:00,

In 2021 spande de regering van Australië samen met drie vaccinfabrikanten om het Australische volk te onderdrukken door middel van discriminatie op verschillende niveaus, dwang, propaganda, onwettige opsluiting, segregatie, digitale nalevingssystemen en bredere bedreigingen van de bestaansmiddelen van individuen.

Deze totalitaire acties waren niet gebaseerd op gegevens of wetenschap en leverden geen voordeel op voor de volksgezondheid. Deze acties waren bedoeld om mensen psychologisch te breken, hun lichaamsautonomie en persoonlijke overtuigingen te onderdrukken en experimenten in hun lichaam te forceren, meldt Lance D Johnson.

Vandaag de dag sterven gezonde jonge mensen plotseling en onverwacht in heel Australië. Hoewel journalisten er nu over berichten, durven de media de oorzaken van deze plaag nog steeds niet te vermelden.

Sudden Adult Death Syndrome (SADS) verovert de wereld stormenderhand

Volledig gevaccineerde mensen die een fitte en gezonde levensstijl hebben,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: