Dissident One:ㅤGreat Reset: Het door de globalisten gecontroleerde Nieuw-Zeeland voert een ‘klimaatbelasting’ op vee en schapen in – DissidentNL

dissident-one:ㅤgreat-reset:-het-door-de-globalisten-gecontroleerde-nieuw-zeeland-voert-een-‘klimaatbelasting’-op-vee-en-schapen-in-–-dissidentnl

13-06-22 12:00:00,

Eerst werd uw lichamelijke integriteit aangevallen door u te dwingen een gifprik te nemen voor een niet bestaand virus. Nu wordt uw energie- en voedselzekerheid aangevallen. Het is een totale oorlog. En het is niet de bedoeling dat u het overleeft.

De aanval op de veestapel is niet beperkt tot Nederland. Het VK betaalt boeren om hun koeien te ruimen, de VS doet hetzelfde en Ierland ook. Het is niet wereldwijd al wil de Westerse leugenpers je dat wel doen geloven. Alleen deze landen staan nog onder invloed van het WEF:

Inderdaad, het WEF voert een oorlog tegen Blanke landen.

Het doel van het Wereld Economisch Forum en andere globalistische internationale organisaties is om een ‘Grote Reset’ te bewerkstelligen – een wereldregering gebaseerd op klimaathysterie en sociale controle.

Milieuactivisten en ongekozen zelfbenoemde mondiale elites hebben een nieuw plan bedacht om de controle over de landbouwindustrie en de voedselkeuzes van mensen te grijpen.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: