Dissident One:ㅤViktor Orban: George Soros orkestreert de oorlog tussen Rusland en Oekraïne – DissidentNL

dissident-one:ㅤviktor-orban:-george-soros-orkestreert-de-oorlog-tussen-rusland-en-oekraine-–-dissidentnl

13-06-22 05:00:00,

De Hongaarse premier Viktor Orban heeft gewaarschuwd dat de huidige oorlog tussen Rusland en Oekraïne wordt georkestreerd door de globalistische miljardair George Soros.

“Dit is een inflatie veroorzaakt door oorlog… het is anders dan inflatie in de tijd van vrede. De energieprijzen stijgen deels door de oorlog, en deels door de westerse sancties,” zei Orban tijdens een interview met Kossuth Radio.

“De regering heeft een begroting aangenomen die de inflatie als gevolg van de oorlog aankan,” voegde hij eraan toe. Orban zei dat de regering een fonds in het leven heeft geroepen voor bezuinigingen op nutsvoorzieningen en een apart fonds voor nationale defensie.

Bigleaguepolitics meldt: De Hongaarse premier benadrukte dat “we vrede moeten financieren, geen oorlog” en wees erop dat de Hongaarse regering de enige regering in de EU is die zich sterk maakt voor vrede.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: