Erger dan in de Tweede Wereldoorlog: Zelensky beveelt de dienstplicht voor vrouwen tussen 18 en 60 jaar

erger-dan-in-de-tweede-wereldoorlog:-zelensky-beveelt-de-dienstplicht-voor-vrouwen-tussen-18-en-60-jaar

13-06-22 11:25:00, Beeldcollage: Report24; document van de regering in Kiev; achtergrond: Volodymyr Zelensky in zijn vroegere komedieshow. Het zinloos sterven in Oekraïne om de miljarden van George Soros en de belangen van de VS te beschermen gaat door. Blijkbaar is het werkelijke dodental aan Oekraïense kant veel groter dan wordt toegegeven. Om zich überhaupt tegen de Russen te kunnen verzetten, worden nu ook vrouwen opgeroepen. Het doet er niet toe of het moeders met kinderen zijn. Dit zou zelfs de wreedheid van de dictators in de Tweede Wereldoorlog kunnen overtreffen, bericht Report24.news.

Het volgende document zou het moeten bewijzen: De ex-televisiekomiek en gezaghebber in de vazallenoorlog tegen Rusland, Volodymyr Zelensky, heeft voor vanaf 15 juni de mobilisatie van vrouwen bevolen. Als reden wordt opgegeven het “ononderbroken aanvullen van personeelsverliezen”. Dit betekent dat de verliezen aan Oekraïense kant onvoorstelbaar verschrikkelijk moeten zijn. Tienduizenden sterven een zinloze dood voor de zaak der globalisten.


De eerste stap is een begin te maken met de mobilisatie van de vrouwen van Oekraïne die reeds geschikt zijn voor militaire dienst, en tegen 31 juni moeten alle vrouwen van 18 tot 60 jaar dienstplichtig zijn.

Het bevel betreft de regio’s Dnepropetrovsk, Kiev, Kirovograd, Nikolajev, Odessa, Charkov, delen van de regio’s Donetsk en Zaporozjye.

Deze praktijk begon al in februari VÓÓR (!) de oorlog begon, dus de ontwikkeling was te voorzien. Zelfs de gewone media berichtten in die tijd: Oekraïne: Geschil over de dienstplicht van vrouwen voor het leger. Deze acties van de Oekraïense leiders begin februari geven een extra impuls en gewicht aan de Russische beweringen dat zij een Oekraïens offensief hebben voorbereid en daar schriftelijke bewijzen van hadden.

Alle vrouwen die in februari voor de dienstplicht verschenen zijn, zullen nu vanaf 15 juni met voorrang worden opgeroepen. Er waren en zijn geen uitzonderingen voor moeders met kinderen. MDR schreef in februari:

“Zij moeten zich vóór eind 2022 bij de dienstplichtbureaus melden en een medisch onderzoek ondergaan, ongeacht of zij ongehuwd of gehuwd zijn, kinderen hebben of niet. Na de medische keuring konden zij dan opgeroepen worden voor tijdelijk werk bij defensie, hoewel niet voor frontdienst – zowel ten behoeve van het leger, wat bijvoorbeeld gold voor vrouwelijke artsen en verpleegsters, als in het burgerleven,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: