EXCLUSIEF: Schokkende microscopefoto’s van bloedklonters die onttrokken zijn aan degenen die “plotseling gestorven” zijn – kristalachtige structuren, nanodraden, krijtachtige deeltjes en vezelige structuren

exclusief:-schokkende-microscopefoto’s-van-bloedklonters-die-onttrokken-zijn-aan-degenen-die-“plotseling-gestorven”-zijn-–-kristalachtige-structuren,-nanodraden,-krijtachtige-deeltjes-en-vezelige-structuren

13-06-22 10:15:00,

EXCLUSIEF: Vandaag publiceren wij een serie labmicroscopiefoto’s van bizarre stolsels die nu routinematig gevonden worden bij volwassenen die “plotseling gestorven zijn,” meestal in een aantal maanden na covid-vaccinaties, schrijft Mike Adams.

Deze stolsels worden vaak “bloedstolsels” genoemd, maar zij lijken in het geheel niet op normale stolsels, en zij bestaan uit veel meer dan alleen maar bloedcellen. In tegenstelling tot normale stolsels, die geleiachtig zijn, bijna jelly-achtig, bevatten deze zogenaamde “stolsels” extreem grote, complexe, zich herhalende structuurelementen (allemaal hieronder afgebeeld) die duidelijk opgebouwd worden in het bloed van de slachtoffers die aan deze stolsels gestorven zijn.

Al deze stolsels werden uit patiënten gehaald binnen een paar uur na hun dood. Deze zijn niet het resultaat van postmortale bloedstagnatie. Het zijn structuren die in bloedvaten en slagaders gevonden worden. Het is geen gestold bloed.

Hier ziet u een flesje van deze ruwe stolsels, van bloed afgewassen en bewaard, vóór de kleuring:

Deze structuren vertonen de volgende schokkende eigenschappen:

  • Zij zijn taai, vezelig en veerkrachtig, en vertonen materiaaleigenschappen die lijken op kleine elastiekjes.
  • Zij bestaan uit vele strengen van kleine, vezelige sliertjes.
  • Deze vezelachtige strengen (zie de allerlaatste fotoset hieronder) vertonen zich herhalende patronen van schaalachtige techniek, alsof het lichaam geprogrammeerd is om een andere levensvorm binnen in de bloedvaten te bouwen.
  • Er worden vreemde kristalachtige structuren op deze stolsels gevonden, die doorzichtig zijn en bestand tegen normale gramkleuringstechnieken.
  • Hieronder ziet u een voorbeeld van een structuur die lijkt op een silicium-achtige biocircuit- of microchip-achtige structuur. Wij weten nog niet wat het is.
  • Een van de fotosets hieronder laat zien wat een biocircuitdraad lijkt te zijn, waarin duidelijk herhalende patronen en interfacestructuren op nanoschaal te zien zijn, die in een specifieke geometrie geassembleerd zijn voor een onbekend doel.

Context voor de foto’s die u nu gaat zien:

  • Ik heb deze “bloedklonter”-monsters ontvangen van een gerenommeerde bron die actief is op het gebied van balsemen en die bevestigde dat dit geen bloedvaten of andere weefsels van welke soort dan ook zijn. Het zijn structuren die uit de binnenkant van bloedvaten zijn geëvacueerd tijdens het balsemen.
  • Ik heb deze monsters gekleurd met standaard gramkleuringstechnieken die voor de microbiologie gebruikt worden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: