Gezonde jongeren sterven nu massaal in Australië en de media durven nog steeds niet over de vaccins te praten

gezonde-jongeren-sterven-nu-massaal-in-australie-en-de-media-durven-nog-steeds-niet-over-de-vaccins-te-praten

13-06-22 10: 31: 00,

In het jaar 2021 spande de Australische regering samen met drie vaccinfabrikanten om de Australische bevolking te onderdrukken met diverse vormen van discriminatie, dwang, propaganda, onwettige detentie, segregatie, digitale nalevingssystemen en andere bedreigingen van de individuele bestaansmiddelen. Deze totalitaire maatregelen waren niet gebaseerd op gegevens of wetenschappelijk bewijs en brachten geen voordelen voor de volksgezondheid. Deze maatregelen hadden tot doel mensen psychologisch te breken, hun lichamelijke autonomie en persoonlijke overtuigingen te onderdrukken, en hen tot experimenten te dwingen.

Vandaag sterven gezonde jonge mensen plotseling en onverwacht in heel Australië. Hoewel journalisten er nu over berichten, durven de media de oorzaken van deze plaag nog steeds niet te vermelden.

Het Sudden Adult Death Syndrome (SADS) verovert de wereld stormenderhand.

Volledig gevaccineerde mensen die er een fitte en gezonde levensstijl op nahouden, sterven onverwacht. Volgens de Royal Australian College of General Practitioners, wordt deze nieuwe categorie van overlijden Sudden Adult Death Syndrome (SADS) genoemd.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: