Gezonde jongeren sterven nu massaal in heel Australië, en de bedrijfsmedia durven het nog steeds niet over vaccins te hebben

gezonde-jongeren-sterven-nu-massaal-in-heel-australie,-en-de-bedrijfsmedia-durven-het-nog-steeds-niet-over-vaccins-te-hebben

13-06-22 01:16:00, In 2021 spande de regering van Australië samen met drie vaccinfabrikanten om het Australische volk te onderdrukken met verschillende niveaus van discriminatie, dwang, propaganda, onwettige opsluiting, segregatie, digitale nalevingssystemen en grootschalige bedreigingen van de bestaansmiddelen van individuen. Deze totalitaire acties waren niet geworteld in enige gegevens of wetenschap en leverden geen enkel voordeel op voor de volksgezondheid. Deze acties waren bedoeld om mensen psychologisch te breken, om hun lichaamsautonomie en persoonlijke overtuigingen te onderwerpen en experimenten in hun lichaam te forceren, schrijft Lance D. Johnson.

Vandaag sterven in heel Australië “plotseling en onverwacht” gezonde jonge mensen. Ook al berichten verslaggevers er nu over, de bedrijfsmedia durven de oorzaken achter deze plaag nog steeds niet te noemen.

Sudden Adult Death Syndrome (SADS) neemt de wereld stormenderhand over

Volledig gevaccineerde personen die er een fitte en gezonde levensstijl op na houden, sterven onverwacht. Volgens het Royal Australian College of General Practitioners wordt deze nieuwe overlijdenscategorie “Sudden Adult Death Syndrome (SADS)” genoemd. Mensen onder de 40 jaar worden nu opgeroepen hun hart te laten controleren, nu een golf van jongeren bezwijkt nadat zij gedwongen waren deel te nemen aan bloedklontervaccin-experimenten.

Het Baker Heart and Diabetes Institute van Melbourne heeft een nieuw nationaal register ontwikkeld om de golf van sterfgevallen onder jonge, gezonde mensen beter te kunnen registreren. Dit register is het eerste ter wereld dat ziekenhuis-, ambulance- en forensische informatie bevat. Een woordvoerder van het Instituut zei dat “er ongeveer 750 gevallen per jaar zijn van mensen onder de 50 jaar in Victoria waarbij hun hart plotseling stopt.” Het Instituut meldt dat er nu ongeveer negen jongeren per maand zonder oorzaak sterven, zelfs na een volledige autopsie. Bij die autopsie wordt natuurlijk geen onderzoek gedaan naar de hartbeschadigende vaccins die deze jongeren nodeloos krijgen.

In de VS is een SADS-organisatie opgericht om het Sudden Arrhythmia Death Syndrome bij jongeren onder de aandacht te brengen. Deze stichting schat dat er nu jaarlijks 4.000 kinderen aan SADS sterven. De stichting meldt dat in meer dan de helft van de gevallen een familiegeschiedenis van een SADS-diagnose voorkomt; de stichting vermeldt echter niet welke soortgelijke handelingen die familieleden verricht hebben, noch onderzoekt zij de levensstijlfactoren en het vaccingebruik die die familieleden gemeen hebben in verband met de SADS-diagnose.

Een groot deel van de wetenschappelijke gemeenschap negeert de oorzaken van SADS en SIDS om hun opperheren – de vaccine-industrie – een plezier te doen
Genetische screening wordt gebruikt om iemands risico op SADS te bepalen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: