Het Ministerie van Defensie van de VS geeft eindelijk toe in een openbaar document dat er 46 door het VS leger gefinancierde biolabs in Oekraïne zijn

het-ministerie-van-defensie-van-de-vs-geeft-eindelijk-toe-in-een-openbaar-document-dat-er-46-door-het-vs-leger-gefinancierde-biolabs-in-oekraine-zijn

13-06-22 09:00:00, Informatie van het Russische Ministerie van Defensie over door de VS gesponsorde biolabs op Oekraïens grondgebied. Foto : Russische Ministerie van Defensie Het is nog niet zo lang geleden dat Mitt Romney de voormalige afgevaardigde Tulsi Gabbard bedreigde omdat hij gesuggereerd had dat de VS biolabs in Oekraïne financierden.

In maart beschuldigde RINO [Republican In Name Only] senator Mitt Romney de voormalige Democraat afgevaardigde Tulsi Gabbard van het verspreiden van “verraderlijke leugens”, omdat hij sprak over door de VS gefinancierde biolabs in Oekraïne, bericht Jim Hoft.

“Er zijn meer dan 25 door de VS gefinancierde biolabs in Oekraïne, die, als ze beschoten zouden worden, dodelijke ziekteverwekkers zouden vrijlaten en verspreiden in de VS/wereld.” zei Gabbard op zondag.

“Wij moeten nu actie ondernemen om een ramp te voorkomen. De VS/Rusland/Oekraïne/NAVO/VN/EU moeten nu een staakt-het-vuren rond deze laboratoria invoeren, totdat ze beveiligd zijn en de ziekteverwekkers vernietigd,” voegde zij eraan toe.

There are 25+ US-funded biolabs in Ukraine which if breached would release & spread deadly pathogens to US/world. We must take action now to prevent disaster. US/Russia/Ukraine/NATO/UN/EU must implement a ceasefire now around these labs until they’re secured & pathogens destroyed pic.twitter.com/dhDTH5smIG

— Tulsi Gabbard 🌺 (@TulsiGabbard) March 13, 2022

Tulsi Gabbard legde haar verklaring af op basis van een getuigenis van de staatssecretaris voor politieke zaken in Eurazië, Victoria Nuland.

Victoria Nuland gaf tijdens een getuigenis voor een commissie van de Amerikaanse Senaat het bestaan toe van biologische onderzoekslaboratoria in Oekraïne.

Nog geen 24 uur later zei de perschef van het Witte Huis, Jen Psaki, dat berichten over biolabs in Oekraïne nepnieuws waren, dat door Rusland gepropageerd werd.

Het Democratische nepnieuws-media complex viel vervolgens iedereen aan die over de biolabs in Oekraïne begon.

Mitt Romney haalde uit naar Tulsi Gabbard en zei: “Tulsi Gabbard papegaait valse Russische propaganda na. Haar verraderlijke leugens zouden wel eens levens kunnen kosten.”

Toen gebeurde het volgende – Rusland gaf zogenaamd buitgemaakte documenten uit Oekraïne vrij, waarin bewijzen werden blootgelegd voor Amerikaanse militaire biolabs in Oekraïne.

Rusland uitte de beschuldigingen voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

Nu dit.

Het Pentagon heeft donderdag eindelijk in een openbare verklaring toegegeven dat er 46 door de VS gefinancierde biolabs in Oekraïne zijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: