In Nederland reageert de politiek: “Verwerping van het WEF, de Great Reset en hun transhumanistische agenda” (Video)

in-nederland-reageert-de-politiek:-“verwerping-van-het-wef,-de-great-reset-en-hun-transhumanistische-agenda”-(video)

13-06-22 05: 40: 00,

Kijkt u uit naar een utopie waar u niets bezit en insecten eet, waar een chip in uw lichaam gekoppeld is aan een sociaal kredietsysteem dat een wereldregering alles geeft wat zij over u moet weten?

Sinds enkele maanden produceert de Nederlandse partij Forum voor Democratie (FvD) Engelstalige video’s over de grote vraagstukken die onze wereld bedreigen. In de nieuwste video van de conservatieve partij neemt politica Simone Kerseboom het op tegen het subversieve World Economic Forum (WEF). De politicus legt de gevaarlijke en tegen de vrijheid gekante agenda bloot van de globalisten die afgelopen mei in Davos aan de jaarlijkse bijeenkomst deelnamen:

Het Economisch Wereldforum, de belangrijkste bijeenkomst van de wereldelite, vond eind mei in Davos plaats na een onderbreking van twee jaar dankzij Covid.

De gebruikelijke verdachten, van Bill Gates tot beneden, waren er allemaal. Op de agenda stonden paneldiscussies over allerlei onderwerpen, waaronder persvrijheid, “desinformatie”, transhumanisme, globalisering, de energietransitie en de voedselcrisis.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: