Is het onchristelijk om zich te verkneukelen over het ongeluk van afschuwelijke mensen die uw waarschuwingen in de wind hebben geslagen?

is-het-onchristelijk-om-zich-te-verkneukelen-over-het-ongeluk-van-afschuwelijke-mensen-die-uw-waarschuwingen-in-de-wind-hebben-geslagen?

13-06-22 04:00:00,

In een wereld die krankzinnig is geworden, is leedvermaak het enige wat overblijft. “Bid alstublieft voor mij”: Justin Bieber onthult dat hij getroffen is door gezichtsverlamming door een zeldzaam syndroom en deelt zijn angsten terwijl hij worstelt om te eten nadat hij gedwongen was om tourdata te annuleren.

Lijdend aan gezichtsverlamming heeft Justin Bieber shows afgezegd, nadat bij hem het Ramsay Hunt syndroom was vastgesteld. Intussen hebben onderzoekers in Hong Kong een mogelijk verband tussen het Covid-vaccin en het Ramsay Hunt syndroom aan het licht gebracht.

De 28-jarige popster nam vrijdag zijn Instagram op om een drie minuten durende video te delen waarin hij de diagnose uitlegt.

Dit is geen gemakkelijk jaar geweest voor de familie Bieber, want Justins vrouw Hailey werd in maart in het ziekenhuis opgenomen wegens een kleine bloedklonter in haar hersenen, die haar beroerte-achtige verschijnselen gaf.

Mevrouw Hailey Baldwin Bieber is een model, en de vrouw van de Canadese popster Justin Bieber. Bijna precies drie maanden geleden werd mevrouw Bieber, 25, opgenomen in het ziekenhuis in Palm Springs, Californië. Zij vertelde aan het tijdschrift People dat zij op donderdagochtend 10 maart tijdens het ontbijt “beroerte-achtige verschijnselen” begon te krijgen. Artsen vonden een bloedklonter in haar hersenen en stelden vast dat ze een “mini-beroerte” had. Bloedklonters zijn natuurlijk onvermijdelijke bijwerkingen voor vrijwel alle ontvangers van mRNA- en virale vector-DNA-injecties.

Mevrouw Bieber heeft op 27 april een 12 minuten durende YouTube-video geplaatst waarin zij uitlegt wat er met haar gebeurd is. U kunt de hele video hieronder bekijken als u wilt. Maar de TL;DR [Too long; didn’t read, red] – Wikipediaversie hieronder is mevrouw Bieber die deelt wat haar “dokters” zeiden over de reden waarom zij in de eerste plaats een bloedklonter kreeg. Zij gaven de schuld aan anticonceptiepillen, migraine, het zogenaamde COVID-19, en een zeer lange internationale vlucht zonder “compressiekousen” te dragen.

Er is geen onbetwistbaar bewijs waaruit blijkt dat meneer en mevrouw Bieber de injecties hebben gekregen. Maar rapper Nicki Minaj weigerde op 13 september 2021 het jaarlijkse Met Gala, een populair mode-evenement in New York, bij te wonen omdat daarvoor een bewijs van inenting nodig was. Zowel Justin als Hailey Bieber woonden het evenement bij.

Verscheidene ouders van fans van Justin hebben hun ongenoegen geuit over het feit dat de popster van alle deelnemers aan meet-and-greets en andere VIP-evenementen tijdens zijn shows een bewijs van inenting eist.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: