Nieuwe vertrouwelijke documenten van Pfizer onthullen dat Covid vaccinatie zal leiden tot ontvolking

nieuwe-vertrouwelijke-documenten-van-pfizer-onthullen-dat-covid-vaccinatie-zal-leiden-tot-ontvolking

13-06-22 05: 42: 00,

Uit de laatste vrijgave van de geheime Pfizer documenten blijkt dat de farmaceutische reus zich er terdege van bewust is dat zijn “vaccin” tegen Covid-19 weldra zal leiden tot massale ontvolking van de wereld.

De vrijgave van 1. June bevat een document met de titel “reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf” dat op pagina 12 verontrustende gegevens bevat over de toediening van Pfizer’s Fauci griepprik tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Het blijkt dat 90 procent van de zwangere vrouwen die de prik kregen hun baby’s verloren. Dit is een schokkend cijfer waar de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) blijkbaar geen twee keer over heeft nagedacht toen zij noodgoedkeuring (EUA) verleende voor het vaccin.

“Pfizer stelt in het document dat door 28. Februari 2021 270 waren gevallen bekend van blootstelling aan de mRNA-injectie tijdens de zwangerschap,” meldt Exposé News. “Zesenveertig procent van de moeders (124),

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: