Oekraïne – De ratten verlaten het zinkende schip

oekraine-–-de-ratten-verlaten-het-zinkende-schip

13-06-22 03: 05: 00,

Door Peter Haisenko

In wat voor staat moet een staat verkeren waarvan de hoogste vertegenwoordigers niet alleen enorme sommen geld op buitenlandse rekeningen stallen, maar ook paspoorten van buitenlandse staten hebben? Hoe kan men ervan uitgaan dat zij onvoorwaardelijk loyaal zijn aan hun staat, als dat al het geval is?

Een van de fundamentele kwaden voor de rechtschapenheid van politici zijn landen als Zwitserland of Panama en andere plaatsen waar geld kan worden weggestopt en verborgen. Op die manier kunnen ontrouwe politici zich indekken voor het geval zij in hun eigen land ter verantwoording worden geroepen. Zij kunnen naar het buitenland gaan en een luxueus pensioen genieten van hun slecht vergaarde en verborgen rijkdom. Om dit te voorkomen zou er een wereldwijde wet moeten komen die alle politici verbiedt rekeningen of andere voorwerpen van waarde in het buitenland te bezitten. Dit zou ervoor zorgen dat politici en parlementsleden naar eer en geweten hun best doen voor het welzijn van hun staat en zijn burgers.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: