Schokkende microscopiefoto’s van bloedklonters van “plotseling overledenen” tonen kristalachtige structuren, nanodraden, kalkachtige deeltjes en vezelachtige structuren

schokkende-microscopiefoto’s-van-bloedklonters-van-“plotseling-overledenen”-tonen-kristalachtige-structuren,-nanodraden,-kalkachtige-deeltjes-en-vezelachtige-structuren

13-06-22 02: 25: 00,

Vandaag publiceren wij een serie microscopische laboratoriumfoto’s van bizarre bloedstolsels die nu routinematig worden aangetroffen bij volwassenen die “plotseling” zijn overleden, meestal enkele maanden na een Covid-vaccinatie.

Deze stolsels worden vaak “bloedstolsels” genoemd, maar zij lijken in het geheel niet op normale stolsels en bestaan uit veel meer dan alleen bloedcellen. In tegenstelling tot normale stolsels, die geleiachtig zijn, bijna geleiachtig, bevatten deze zogenaamde “stolsels” extreem grote, complexe, zich herhalende structurele elementen (alle hieronder afgebeeld) die duidelijk werden opgebouwd in het bloed van de slachtoffers die aan deze stolsels stierven.

Al deze stolsels werden bij de patiënten genomen binnen enkele uren na hun dood. Ze zijn niet het resultaat van postmortale bloedstagnatie. Het zijn structuren die in bloedvaten en slagaders worden aangetroffen. Het is geen gestold bloed.

Hier is een flesje van deze ruwe stolsels die zijn gewassen en bewaard voor het kleuren van bloed:

Deze structuren hebben de volgende schokkende eigenschappen:

  • Ze zijn taai,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: