The Saker: The Tale of the Evil King

the-saker:-the-tale-of-the-evil-king

13-06-22 12: 54: 00,

Door Batiushka voor de Saker Blog

Met excuses aan J.R.R. Tolkien

Er was eens een kwade Koning wiens voorvaderen over een grote oceaan naar een uitgestrekt land waren gevaren. Daar hadden zij met veel vuurstokken en plagen de inheemse volkeren van dat rijke en vruchtbare land, dat veel mineralen in zijn aarde had, gedood of anders gevangen genomen. De andere volken der aarde noemden dit land Mordorica, daar het een land van dood en verderf was. Deze slechte koning regeerde er met ijzeren vuist en niemand kon hem en zijn vele slechte hovelingen, die de koning met goud betaalde, weerstaan. De hebzuchtige Koning was gewoon zijn grote legers en vloten uit te zenden om andere volkeren van de wereld te veroveren, in een poging om landen te veroveren die nog groter waren dan de zijne.

Zijn sluwheid in het geweld doen aan anderen kende geen grenzen en hij gebruikte kunstige mannen met sluwe kennis om steeds nieuwe wapens te maken.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: