Top 10 van de meest Dystopische dingen die door het Wereld Economisch Forum gepushed worden: Nr.3 Pillen die microchips bevatten

top-10-van-de-meest-dystopische-dingen-die-door-het-wereld-economisch-forum-gepushed-worden:-nr.3-pillen-die-microchips-bevatten

13-06-22 10:54:00,

In de loop der jaren hebben de mensen van het Economisch Wereldforum (“WEF”) een aantal zeer verontrustende dingen gezegd, die geen van alle de nodige aandacht van de media hebben gekregen. Wanneer men de thema’s van het WEF in elkaar puzzelt, komt een overkoepelend thema naar voren – de totale beheersing van de mensheid door middel van media, wetenschap en technologie, terwijl de democratieën worden hervormd om een wereldregering te vormen, bericht Expose-news.com.

Als dit klinkt als een vergezochte samenzweringstheorie, lees dan verder. Wij delen de 10 meest dystopische dingen volgens The Vigilant Citizen, één voor één, die door het WEF gepushed worden, op dit moment. Ze staan niet in een bepaalde volgorde, want ze zijn allemaal even gek. Hier is de derde op de lijst.

Pillen met microchips

Deze titel klinkt als een vergezochte samenzweringstheorie die handig is geformuleerd om sensatie op te wekken. Maar dat is het niet. Hier is een video uit Davos 2018 waar Pfizer CEO Albert Bourla het heeft over pillen die microchips bevatten.

“De FDA heeft de eerste “elektronische pil” goedgekeurd, als ik het zo mag noemen. Het is in feite een biologische chip die in de tablet zit en, zodra u de tablet inneemt, en hij in uw maag oplost, geeft hij een signaal af dat u de tablet heeft ingenomen. Stelt u zich dus de toepassingen daarvan voor, de therapietrouw. De verzekeringsmaatschappij zouden weten dat de geneesmiddelen die de patiënten moeten innemen, zij ook innemen. Het is fascinerend wat er op dit gebied gebeurt,” zei Bourla.

Albert Bourla op World Economic Forum 2018 is enthousiast over elektronische nalevingspillen (2 min)

Is dit gebied werkelijk fascinerend? Of volkomen dystopisch? Zoals Bourla zelf zei: stel u de naleving voor. Dit soort technologie zou gemakkelijk de deur open kunnen zetten voor allerlei snode toepassingen. Sindsdien heeft Covid Pfizer in een machtspositie gebracht die voor een farmaceutisch bedrijf nog nooit vertoond was. En net als Pfizer gebruikt ook het WEF Covid om zijn agenda te bevorderen.

Voor degenen die niet geloven dat de dystopische dromen van WEF werkelijkheid kunnen worden, volgen hieronder enkele voorbeelden van technologie die reeds ontwikkeld was op het moment dat Bourla zijn opmerkingen maakte. Terwijl u hieronder leest, moet u deze vraag in gedachten houden: wie zijn de echte begunstigden van “elektronische pillen”?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: