Voorbereiden op een pandemie: het is waar de bankkartels naar hunkeren!

voorbereiden-op-een-pandemie:-het-is-waar-de-bankkartels-naar-hunkeren!

13-06-22 01: 00,

De Wereldbank laat je niet met rust tot je arm, gevaccineerd en hond-gehokt bent

Met steun van de WHO, de Bill & Melinda Gates Foundation en de Wereldbank is de Global Preparedness Monitoring Board (GPMB) in 2018 van start gegaan met een eenvoudige boodschap: Er is een massale pandemie op komst en iedereen zal sterven tenzij we alle economische activiteit buiten het bedrijfsleven verbieden en experimentele injecties ondergaan.

Maar wacht: is de Wereldbank geen non-profitorganisatie die zich inzet voor het uitroeien van armoede en het creëren van een betere toekomst? Waarom zou zo’n goedhartige en gezellige instelling een internationaal comité steunen van wellustige technocraten die geobsedeerd zijn door onbewezen stollingsinjecties en “niet-farmaceutische interventies”? (En waarom heeft de GPMB zich niet verzekerd van financiering door andere gerenommeerde bankinstellingen, zoals Herman Gref’s House of Horrors?)

WHO directeur-generaal Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus en Wereldbank Groep voorzitter, ” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: