Wat is de waarde van een Covid test?

wat-is-de-waarde-van-een-covid-test?

13-06-22 11: 00,

Vóór de Slag bij Bunker Hill stonden mijn voorouders Benjamin en William Brown naast hun landgenoten, keken naar hun beperkte munitievoorraden en kregen de opdracht niet te vuren “totdat je het wit van hun ogen ziet”. In een wereld van oneindige voorraden is het beter om meer kogels af te vuren, maar de beperking van beperkte munitie motiveert om het vuur op te houden voor een maximaal effect.

Eerder had de regering-Biden honderden miljoenen aan tests toegewezen voor de Verenigde Staten en van zorgaanbieders en ziektekostenverzekeraars geëist dat zij Amerikanen vergoeden voor COVID-tests thuis. Samen keken we naar onze stapel munitie en voelden een gevoel van oneindigheid, maar in ons land van 340 miljoenen, resulteerden die 500 miljoenen tests in minder dan twee tests voor elke Amerikaan.

Vandaag, terwijl het Congres debatteert over het al dan niet doorgaan met het verstrekken van miljarden dollars voor het testen, roepen sommige wetenschappers op tot meer testen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: