Amerikaanse journalist: Onze regering probeert ons te vermoorden

amerikaanse-journalist:-onze-regering-probeert-ons-te-vermoorden

14-06-22 05: 42: 00,

One America News journalist Pearson Sharp vat de koe bij de horens. Hij neemt geen blad voor de mond. “Onze regering probeert ons te vermoorden. Dit is niet de eerste keer, en het zal waarschijnlijk ook niet de laatste zijn. Maar natuurlijk is het een samenzwering. Onze regering zou nooit iets doen om ons kwaad te doen,” zei Sharp sarcastisch.

Natuurlijk heeft de CIA ook jarenlang illegale hersenspoel-experimenten uitgevoerd op nietsvermoedende Amerikaanse burgers als onderdeel van het MK-ULTRA programma 20. De CIA gebruikte universiteiten en gevangenissen en werd bijgestaan door dokters, ziekenhuizen en zelfs farmaceutische bedrijven om deze illegale proeven uit te voeren op duizenden patiënten die niet wisten dat ze deelnamen aan een experiment.

De regering voerde illegale experimenten uit op de algemene bevolking. En dat was niet de enige keer. Nu worden experimentele Corona-vaccins opgedrongen aan miljarden wereldburgers. Sharp noemt het het grootste experiment in de wereldgeschiedenis.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: