Apolut: Selenskyj papier. Door Willy Wimmer

apolut:-selenskyj-papier.-door-willy-wimmer

14-06-22 09: 46: 00,

Oorlog in onze tijd

Een commentaar van Willy Wimmer.

Het is een wonder in de censuurmanie van de Europese Unie en de lidstaten dat de internationale nieuwszenders nog functioneren, Wie goed is uitgerust kan nog steeds een beeld krijgen van wat er in de oorlog in Oekraïne gebeurt, van Al Jazeera tot BBC tot Frankrijk 24 en CNN. Ook al zijn er sinds het begin van de oorlog meer dan honderd dagen verstreken, toch staat één ding nog stevig in het geheugen gegrift. De roep in de wereld en in Oekraïne zelf om het staken van de vijandelijkheden is in ieder geval uitgebleven bij degenen die ongetwijfeld een belangrijke stem zouden hebben bij het afdwingen van deze eis van menselijkheid.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: