Britse gezondheidsautoriteit meldt dat meer dan 99% van de apenpokkenpatiënten homoseksuele mannen zijn

britse-gezondheidsautoriteit-meldt-dat-meer-dan-99%-van-de-apenpokkenpatienten-homoseksuele-mannen-zijn

14-06-22 05:00:00,

Apenpokken worden bijna volledig verspreid door mannen die “zich identificeren als homo, biseksueel of mannen die seks hebben met mannen,” volgens een onderzoek van de Britse gezondheidsautoriteiten, bericht Informationliberation.com.

📝 152 cases participated in more detailed questionnaires. All were men.

📝 151 of those interviewed identified as gay, bisexual or men who have sex with men, or reported same sex contact.

🧳 Travel: 75 cases reported foreign travel within 21 days prior to symptom onset

— UK Health Security Agency (@UKHSA) June 10, 2022

“Van een groot deel van de gevallen in Engeland was bekend dat zij in Londen woonden (81%, 224 van de 276 met gemeld woonadres), meldde het UK Health Security Agency vrijdag in een briefing. “Voor zover geslachtsinformatie beschikbaar was, waren 311 (99% van 314) bevestigde gevallen mannen, met 3 bevestigde vrouwelijke gevallen. De mediane leeftijd van de bevestigde gevallen in het VK was 38 jaar oud (interkwartielafstand 32 tot 44).”

“Honderd tweeënvijftig gevallen hebben deelgenomen aan meer gedetailleerde vragenlijsten, die vanaf 26 mei 2022 zijn uitgevoerd, en die retrospectief zijn gebruikt. In deze gegevens identificeerden 151 van de 152 ondervraagde mannen zich als homo, biseksueel en andere mannen die seks hebben met mannen (GBMSM), of meldden contacten van hetzelfde geslacht, en het resterende individu weigerde deze informatie bekend te maken. Recente buitenlandse reizen, binnen 21 dagen voor het begin van de symptomen, werden gemeld door 75 gevallen (22%), waarbij 59 van hen reizen binnen Europa meldden.”

Zoals vorige week al gemeld, was de eerste apenpokkenpatiënt die in de openbaarheid kwam een HIV+ homoseksuele man uit Londen, die zei dat hij denkt dat hij het virus heeft gekregen van een van “ongeveer tien” recente homoseksuele sekspartners.

Hoewel het grootste deel van de wereld op lockdown werd gezet over covid, waarbij tientallen miljoenen mensen hun baan kwijtraakten, hebben de volksgezondheidsautoriteiten overduidelijk gemaakt dat aan homoseksuele mannen vragen om geen seks meer te hebben met tientallen vreemden om de verspreiding van apenpokken tegen te gaan onhaalbaar is.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. APENPOKKEN DOSSIER

Uitbraak in mei 2022,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: