China laat zien waar een Covid app voor gebruikt kan worden! – Om protesten te onderdrukken, is de QR-code voor volksgezondheid rood gemarkeerd

china-laat-zien-waar-een-covid-app-voor-gebruikt-kan-worden!-–-om-protesten-te-onderdrukken,-is-de-qr-code-voor-volksgezondheid-rood-gemarkeerd

14-06-22 01: 52: 00,

SHANGHAI, 14. Juni (Reuters) – Een protest gepland door honderden bankdepositohouders in centraal China voor toegang tot hun bevroren tegoeden is gedwarsboomd omdat de autoriteiten hun gezondheidsapps op rood hebben gezet, vertelden verschillende depositohouders aan Reuters.

Deposanten waren van plan om deze week vanuit heel China naar de centrale provincie Henan te reizen om te protesteren tegen een bijna twee maanden durende blokkering van de toegang tot deposito’s ter waarde van ten minste 178 miljoen dollar.

Rechtengroepen hebben gewaarschuwd dat China zijn enorme COVID-surveillance-infrastructuur zou kunnen gebruiken om afwijkende meningen te smoren. Zonder groene code op hun smartphone-app verliezen burgers de toegang tot openbaar vervoer en ruimtes zoals restaurants en winkelcentra, evenals het recht om door het land te reizen.

“Ze doen ons digitale handboeien om”, zei een deposant uit de provincie Sichuan met de naam Chen, die zijn volledige naam niet wilde geven uit angst voor represailles van de overheid.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: