De etnobom: Wat is de betekenis van de Russische bezorgdheid over het doelwit te worden van etnisch-specifieke bio-aanslagen? (Op-Ed)

de-etnobom:-wat-is-de-betekenis-van-de-russische-bezorgdheid-over-het-doelwit-te-worden-van-etnisch-specifieke-bio-aanslagen?-(op-ed)

14-06-22 10: 00,

De Russische Federatie beschuldigt Washington ervan een geheim biowapenprogramma in Oekraïne uit te voeren, waarbij verschillende bekende multinationale farmaceutische bedrijven, veiligheids- en defensie-agentschappen, niet-gouvernementele organisaties en bedrijven betrokken zouden zijn geweest. Daartoe behoren Pfizer, Moderna, het Robert Koch Institute (RKI), NGO’s van Soros en de Centers for Disease Control (CDC) van de VS.

Moskou publiceerde onlangs een zeer informatieve schriftelijke documentatie waarin beweerd wordt de vertakkingen van de vermeende betrokken spelers te hebben ontrafeld. Volgens het Kremlin werden in verschillende biologische installaties explosieve documenten in beslag genomen die absoluut onweerlegbaar indirect bewijs bevatten.

Deze bevatten blijkbaar voldoende overtuigingskracht dat de Russische ambassadeur bij de Verenigde Naties, Vasily Nebensya, zich genoodzaakt voelde de VN-Veiligheidsraad verscheidene malen bijeen te roepen om de aandacht te vestigen op deze vermeende bedreiging van de nationale veiligheid van Rusland. Tijdens een van deze spoedvergaderingen merkte Nebensja op dat biologische monsters van specifieke etnische groepen soms voor onderzoeksdoeleinden naar het buitenland waren gestuurd om op maat gemaakte vatbaarheid voor bepaalde besmettelijke ziekten te produceren.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: