De G7 van de Gouden Miljarden kan niet concurreren met de Grote Acht van het Zuiden

de-g7-van-de-gouden-miljarden-kan-niet-concurreren-met-de-grote-acht-van-het-zuiden

14-06-22 05: 40: 00,

Objectief gezien zijn de cijfers van Volodin, voorzitter van de Russische Doema, correct: de “Big Eight” zijn in feite veel groter dan de G7. Op basis van dit feit kunnen waarnemers aannemen dat de mondiale systeemverandering zal blijven versnellen naarmate deze multipolaire leiders nauwer samenwerken om een niet-westers model van globalisering tot stand te brengen dat een einde zal maken aan de plundering van de hulpbronnen van het Zuiden door de Gouden Miljard.

Een van de belangrijkste tendensen van de Nieuwe Koude Oorlog is de verdeling van de wereld in de Gouden Miljard en het Zuiden, die door president Poetin respectievelijk als kolonies en soevereine staten worden beschouwd. Doema-voorzitter Volodin heeft dit ook opgemerkt en heeft het uitgelegd in een telegram-post die RT zojuist onder de aandacht van zijn lezers heeft gebracht. Volgens hem ligt de groep van acht landen die niet deelnemen aan de sanctieoorlogen – China, India, Rusland, Indonesië, Brazilië, Mexico, Iran en Turkije – voor op de [G7] in termen van bbp tegen koopkrachtpariteit met 24,4%”,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: