De Grote Reset: door globalisten gecontroleerd Nieuw-Zeeland voert ‘klimaatbelasting’ in op runderen en schapen

de-grote-reset:-door-globalisten-gecontroleerd-nieuw-zeeland-voert-‘klimaatbelasting’-in-op-runderen-en-schapen

14-06-22 05: 44: 00,

Het Wereld Economisch Forum en andere globalistische internationale organisaties willen een “Grote Reset” doorvoeren – een wereldregering gebaseerd op klimaathysterie en sociale controle.

Milieuactivisten en niet-gekozen, zelfbenoemde mondiale elites hebben een nieuw plan uitgebroed om de landbouwindustrie en de voedselkeuzes van de mensen onder controle te krijgen. Het nieuwe voorstel van het door de globalisten gecontroleerde Nieuw-Zeeland is om veeboeren te dwingen een klimaatbelasting te betalen op hun runderen en schapen, die naar verluidt te veel methaan en CO2 produceren.

De veeboeren in Nieuw-Zeeland houden ongeveer 10 miljoen runderen en tot 26 miljoen schapen. Terwijl de schapen hoofdzakelijk worden gebruikt voor consumptie en de productie van wol, worden de koeien niet alleen gebruikt voor de productie van vlees en vleesproducten, maar ook voor de productie van zuivelproducten.

Aangezien runderen en schapen ook worden beschouwd als uitstoters van zogenaamde “klimaatgassen” (CO2, maar vooral methaan),

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: