De Oekraïense oligarchen achter Selenskyj

de-oekraiense-oligarchen-achter-selenskyj

14-06-22 10: 03: 00,

Multinationals en lokale oligarchen controleren grote delen van Oekraïne en hebben grote belangen in de Donbass. Daarom dringen zij er bij president Selenskij op aan te blijven vechten “tot de overwinning”.

Oekraïne vecht onder meer om gas en de vruchtbare “zwarte aarde”. Maar een grote nieuwe deal ligt in het verschiet, zoals Byoblu ons laat weten. 500 Miljarden dollars voor de wederopbouw van Oekraïne na de beëindiging van het conflict: dat is het cijfer dat Volodymyr Selenskyj heeft geraamd. Een deal die verleidelijk is voor de miljardairs die de economie, media en infrastructuur van het land controleren.

De Oekraïense oligarchen

Dit zijn mannen als Victor Pinchuk, die zelfs patriottische opiniestukken heeft gepubliceerd in de Wall Street Journal . De Amerikaanse krant noemde hem een “Ukrainian Industriel

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: